LOW_RES_POSTER

ورکشاپ تخصصی _ تولیدات دیجیتالی  در(DIGITAL MANUFACTURING) با حضور رها اشرفی، مرضیه رجب زاده و محسن مریزاد در هتل کوثر و در تاریخ 13 الی 20 اسفند ماه 1392 برگزار خواهد شد.

ورکشاپ “digital manufacturing” با هدف معرفی روش های دیجیتالی طراحی تا ساخت تدوین شده که بصورت 7 روز متوالی (هرروز 8 ساعت) توسط موسسه مطالعات راهبردی معماری ایران برگزار میشود. در قسمت طراحی با بهره گیری از نرم افزارهایی چون گرسهاپر، راینو، اتوکد و … روش های طراحی آنالوگ به دیجیتال با رویکرد تولید انبوه و نمونه سازی های سریع بررسی خواهد شد. در قسمت ساخت های دیجیتالی به بررسی روش های ساخت نمونه های تولید شده توسط ماشین آلات صنعتی امروز همچون لیزر کاتر،میلینگ ماشین، تری دی پرینتر و… پرداخته خواهد شد. برنامه 7 روزه به اختصار و بدون اشاره به جزییات به شرح زیر است:  

 

نکته : سخنرانی ها در روز های ورکشاپ ، در مجموع آموزش کامل مبانی و تئوری های معماری دیجیتال میباشد + تئوری های لازم برای ایجاد روند طراحی خلاقانه و متناسب برای مدلینگ محصول های نهایی

مجموعه ورکشاپ های DIGITAL MANUFACTURING توسط کارگروه معماری و صنعت ، موسسه بین المللی مطالعات راهبردی معماری ایران (ققنوس) ، با هدف ایجاد یک فرایند به منظور اتصال حلقه های میان رشته معماری و عرصه های مرتبط با این رشته در صنعت برگزار خواهد شد؛ لذا در هر یک از این ورکشاپ ها محصولی در عرصه طراحی داخلی و خارجی ساختمان انتخاب ، و شروع به استفاده از روش های طراحی دیجیتالی برای ایجاد تفکر  و دانش لازم برای تولید صنعتی آن می شود .

در نهایت از میان آثار شرکت کنندگان ، آثار منتخب هیئت ژوری واساتید در صورت تمایل تولید کنندگانی که در روز پرزانته حضور خواهند داشت  پروسه صنعتی شدن را با حفظ نام طراح ، طی خواهند کرد که میتواند فرصتی باشد به منظور تولید صنعتی محصول یک طراح

 

مکان : هتل پارسیان کوثر، تهران

هزینه : هزینه ثبت نام در ورکشاپ مذکور در 2 تاریخ متفاوت متغیر خواهد بود :

هزینه ورکشاپ DIGITAL MANUFACTURING ، ۴۸۰  هزار تومان میباشد که با توجه به لزوم کار گروهی در این رویداد ، تخفیف 20 درصدی برای ثبت نام کنندگان در قالب تیم حد اقل 3 نفره ، و تخفیف 10 درصدی برای دانشجویان کارشناسی و بالاتر در نظر گرفته شده است .

به منظور افزایش کیفیت ورکشاپ ، تعداد حداکثری  شرکت کنندگان ، 20 نفر در نظر گرفته شده است.

ثبت نام کنندگان در این ورکشاپ ، شامل 10 درصد تخفیف + اولویت حضور در ورکشاپ بعدی از سلسله ورکشاپ های طراحی تا ساخت دیجیتالی میشوند ، که در اردیبهشت 1393 با حضور یکی از حرفهمندان خارجی در  عرصه معماری دیجیتال برگزار خواهد شد.

حضور در این ورکشاپ نیازی به هیچ دانشی نرم افزاری ای ندارد ، چراکه دانش مقدماتی لازم در ورکشاپ ، از قبیل Rhino  ، Grass Hoper، نرم افزار های پرزانته و …  توسط اساتید به شرکت کنندگان آموزش داده خواهد شد.

( به شرکت کنندگان در ورکشاپ DIGITAL MANUFACTURING مدرک رسمی از موسسه بین المللی توسعه مطالعات راهبردی معماری ایران (ققنوس ) ، به همراه تایید اساتید ورکشاپ اهداء خواهد شد )

 

مدرسین ورکشاپ :

محسن مریزاد  ، فارغ التحصیل مدرسه عالی IAAC  اسپانیا با گرایش معماری هوشمند و معماری پایدار میباشند  و همچنین استاد راهنما کارگاه معماری هوشمند با حضور آقای پاتریک شوماخر از دفتر زاها حدید در بوخارست، رومانی و بسیاری از ورکشاپ های مرتبط با موضوع نیز میباشند .

مرضیه رجب زاده ، فارغ التحصیل مدرسه عالی IAAC  اسپانیا با گرایش معماری هوشمند و معماری پایدار و دانشگاه ایالتی در دانشگاه ایالات متحده آمریکا Oregon میباشند 

رها اشرفی ، فوق لیسانس معماری با گرایش معماری هوشمند و معماری پایدار از دانشگاه ملبورن استرالیا  و دانشگاه اشتوتگارت آلمان در  Passivhaus دوره تخصصی طراحی میباشند 

همچنین قابل ذکر است که رها اشرفی از برندگان یکی از دوره های جایزه معماری نیز میباشند.

مدعوین ورکشاپ :

ماریا آرایا :

ماریا آرایا دارای تحصیلات کارشناسی ارشد معماری و شهرسازی از مدرسه عالی معماری AA میباشد. ایشان در سال 2006 به دفتر زاحا حدید بعنوان طراح ارشد پیوستند . پروزه های انجام شده توسط ایشان با مقیاسهای مختلفی بوده اند از قبیل master planها تا هنر مجسمه سازی ،طراحی کفش LACOSTEو… ، ماریا آرایا. پیش از این، او در رشته معماری در دانشگاه وریتاس در سان خوزه، کاستاریکا فارغ التحصیل شد.

زوبین خبازی :

زوبین خبازی فارغ التحصیل مدرسه AA لندن در رشته تکنولوژی و طراحی های نوظهور میباشد ، از تجربیات آکادمیک ایشان ، میتوان به تدریس در دانشگاه تهران به عنوان استاد کارگاه و … و همچنین ناظر مدرس در طراحی معماری دیجیتال در دانشگاه سالفورد منچستر در انگلستان اشاره نمود.

ایشان دارای پروژه های متعدد حرفه ای نیز میباشند ، از قبیل همکاری در پروژه های مرکز تفریحی گردشگری پدیده کیش  و توسعه مجموعه شهری وکیل آباد و ..

همچنین ایشان دارای نخستین کتاب مرتبط با موضوع معماری دیجیتال در ایران تحت عنوان مورفوجنسیسم میباشند.

برای مشاهده پروپوزال ورکشاپ ، روی لینک زیر کلیک کنید .

fablab 

برای اطلاعات بیشتر می تواند از طریق شماره تماس و ایمیل زیر اقدام نمایید.

شماره تماس سرپرست ورکشاپ » 09381238043

  ایمیل موسسه : info@isia.ir سایت : www.isia.ir

 

شماره حساب برای واریز هزینه وکشاپ :

شبا : 220540104681000008013002

شماره واریز از طریق شعبه امامت : 810-8013-2

به حساب موسسه بین المللی توسعه مطالعات راهبردی معماری ققنوس در بانک پارسیان

https://isia.ir/project/digi-fab/